Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства НАГОРОДИЛИ КРАЩИХ ПРАЦІВНИКІВ ТУРИЗМУ

НАГОРОДИЛИ КРАЩИХ ПРАЦІВНИКІВ ТУРИЗМУ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
У сесійній залі Мукачівського міськвиконкому під головуванням першого заступника міського голови Ернеста Нусера, проходила нарада з представниками туристично-готельного бізнесу Мукачева. Протягом засідання, всі бажаючі мали можливість подивитись перші проекти 3D панорами міста, проаналізувати ситуацію з встановленням туристичних вказівників та привітати присутніх з наступаючим Днем туризму.
Розпочалась нарада зі вступного слова першого заступника міського голови Ернеста Нусера, де він розпочав обговорення подальших напрямків розвитку туристичної галузі Мукачева, охарактеризував нагальні проблеми та перспективи.
Розпочавши дискусію, до слова запросили директора комунального підприємства «МмТІЦ» Івана Матолу, який більш конкретніше описав проблеми та досягення у сфері туризму міста. Одночасно Іван Матола також торкнувся питання навколо участі представників туризму Мукачева у виставці-ярмарці «Тур’ Євроцентр Закарпаття 2013», яка проходитила в Ужгороді.
Інформативною виявилась доповідь Катерини Дороти - головного спеціаліста відділу зовнішньоекономічних зв'язків, інвестицій і туризму Мукачівського міськвиконкому, щодо встановлення туристичних вказівників у центральній частині Мукачева. Практично всі були згідні в тому, що вказівникі повинні бути двомовними (укр/англ) та розміщеними на стовпах освітлення. Пані Катерина розказала, що планується розмістити 44 вказівники у центральній частині міста, а в перспективі - вказівники та, навіть, інформаційні стенди будуть встановлені не лише в центрі Мукачева, але й на вокзалах та на Замковій горі в Паланку. Кошти для проведення такої акції передбачені міською програмою "Розвитку туризму".  
Юрій Крилівець - директор студії "Слово" разом зі своїми колегами розробив та презентував перші проекти віртуальних 3D панорам міста, де показав екскурсію нічним Росвиговом, замком Паланком, храмами Мукачева. "Основний акцент таких віртуальний екскурсій повинен робитись на їх вседоступності, щоб навіть сидячи на Алясці чи в Новій Зеландії кожен міг прогулятись нашим містом", - запевнив присутніх він. Всім було дуже приємно переглянути віртуальні екскурсії та подискутувати над їх майбутніми перспективами.
Традиційно, нагородження найактивніших представників туристичної галузі міста з нагоди Дня туризму відбулось в кінці засідання.
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".