Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства ЗАТРИМАНО ПІДПАЛЮВАЧА АВТО

ЗАТРИМАНО ПІДПАЛЮВАЧА АВТО

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Правоохоронці Мукачівського міського відділу міліції затримали раніше судимого мукачівця, який ще у 2011 році по вул. Дзержинського підпалив автомобіль марки «Peugeot 605». Майже два роки 47-літній чоловік переховувався від правосуддя за межами області і країни загалом. Наразі оперативниками сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції спільно з фахівцями управління карного розшуку області встановлено особу підозрюваного, який наразі перебуває під слідством.
Вночі, близько 01.00 год, до чергової частини міського відділу від диспетчера пожежної частини надійшла інформація про загоряння автомобіля, який був припаркований біля приватного будинку у мікрорайоні «Росвигово». Тоді одразу на місце загоряння автомобіля виїхали як пожежники,  так і правоохоронці міського відділу міліції. Після проведення ряду відповідних експертиз та перевірок, фахівцями було встановлено, що причиною займання є занесення стороннього джерела.
У ході розслідування виявилося, що останнім часом між чоловіком та його колишньою дружиною постійно виникали сварки на ґрунті ревнощів. В той вечір, як пізніше розповів підозрюваний, він, розлютившись на жінку, облив бензином її автомобіль і підпалив. Вогонь знищив машину майже повністю. Після вчиненого, 47-літній мукачівець, який двічі відбував покарання за вчинення кримінальних правопорушень, вирішив втекти від правосуддя  і протягом двох років перебував то за кордоном , то за межами області.
Як тільки чоловік з`явився на території області, оперативниками карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції було встановлено місце його перебування і затримано для з`ясування обставин даної події. Наразі слідчими міського відділу відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України — умисне знищення та пошкодження майна шляхом підпалу. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".