Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини Карате-шлях до перемоги

Карате-шлях до перемоги

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
 jackov-georgijnagorodi-sinajМукачево давно славиться проведенням спортивних змагань на високому рівні. От і нещодавно в місті над латорицею відбувся престижний обласний чемпіонат з Шотокан карате-до за версією (JKS) під керівництвом Управління молоді та спорту ОДА та Закарпатською обласною федерацією
Шотокан карате-до.
  На цей раз змагання зібрали понад 80 кращих спортсменів області. На татамі можна було зустріти переможців та призерів всеукраїнських та міжнародних змагань з цього виду спорту .Також перші свої кроки робили і початківці. Чудове оформлення залу, та якісна робота суддів дала приємну атмосферу спортивного запалу командам, що взяли участь у чемпіонаті. Привітав учасників змагань керівник обласної федерації карате-до Шотокан Роман Маслиган, який повідомив всім присутнім спортсменам та глядачам , що Українська асоціація карате (JKS) отримала статус Національної федерації в Україні і ця подія має дати поштовх , для подальшого розвитку Шотокан карате-до в Закарпатті.
PICT5327Привітали присутніх і представники команд та судді. Бреус Володимир, тренер з Іршави ,побажав спортсменам перемог на цьому турнірі. Гайдай Євгеній, тренер клубу «Бусідо» з м.Виноградів ,відзначив високу організацію в проведенні змагань. Фірка Юрій, тренер клубу «Тхеан» ,просив спортсменів демонструвати толерантність один до одного в двобоях. Змагання проходили традиційно в трьох видах програми: Дзю шобу ( спортивний бій), ката (формальні вправи ), шобу –іппон (традиційний бій). Серед міст та районів перше місце завоювали Мукачівці, на другому Мукачівський р-н, третіми стали Виноградівці. Серед спортивних клубів Перше місце СКК»Сінай»- м.Мукачево,друге СК»Бусідо» м.Виноградів. Третю сходинку розділили СК «Тхеан» та СК»Атлант» з Іршави та Іршавського р.н. Закарпатська обласна федерація Шотокан карате-до від імені всіх закарпатських каратистів висловлює щиру подяку заступнику міського голови Лабошу Михайлу Михайловичу, та директору Мукачівської ЗОШ№1 Мореці Миколі Миколайовичу у допомозі в організації проведення чемпіонату, та побажати напередодні свята Світлого Воскресіння Христового міцного здоров'я , натхнення в роботі , тепла і радості в родинах.
Інф.служба ЗОФКШ
{linkr:related;keywords:%C3%91%C2%81%C3%91%C2%96%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%B9;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".