Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства ВОЇНАМ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТАМ – ДУШЕВНЕ ТЕПЛО

ВОЇНАМ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТАМ – ДУШЕВНЕ ТЕПЛО

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Не випадково, що воїнів-інтернаціоналістів у нашому народі називають «людьми великої відваги і кристально чистої душі». Найчастіше, не з власної волі, вони пройшли жорстоке горнило в «гарячих точках»
на територіях інших держав, гідно виконали свій військовий обов'язок. Там, на чужій землі, вони пройшли сувору перевірку на мужність і відвагу, бойове братерство. 23 роки тому «обмежений» контингент радянських військ повернувся з Афганістану на Батьківщину, воїни змінили уніформу на цивільні піджаки. Але життєвий досвід, моральні якості воїнів-інтернаціоналістів, активна громадянська позиція, ось уже скоро чверть віку, служать зміцненню стабільності, взаєморозумінню та злагоді в Мукачеві, Закарпатській області, Україні.
Напередодні 23-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану в малому залі міськвиконкому відбулася зустріч голів ветеранських організацій Мукачева Василя Сувирди, Олега Репіна, Івана Свища та Віталія Семенчука з секретарем міської ради Іваном Маняком та заступником головного лікаря Мукачівської ЦРЛ по поліклінічній частині Юрієм Головчаком. На ній ішлося про більш якісне і повніше забезпечення воїнів-інтернаціоналістів медичним лікуванням, необхідними медикаментозними препаратами, більш повною і дієвішою турботою про тих, хто потребує особливого догляду. Як заявив Іван Маняк, для міської влади завжди першочерговим залишається питання соціального захисту учасників бойових дій, військових інвалідів, і сімей загиблих в Афганістані воїнів-інтернаціоналістів.
Відтак, від імені голови Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Сергія Червонописького за активну участь у громадському житті, особистий внесок у реалізацію державної політики в сфері соціального захисту ветеранів та популяризацію ветеранського руху Івана Лендьєла було нагороджено Почесною грамотою.
Минулого вівторка за участі міського голови Мукачева Золтана Ленд'єла та його заступників, керівників ветеранських організацій воїнів-інтернаціоналістів, відбулося покладання вінків і квітів нашої невмирущої пам'яті до пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам. Панахиду по загиблих у «гарячих точках» відслужив Високопреосвященний архієпископ Мукачево-Ужгородської православної єпархії Феодор та декан Мукачева, настоятель греко-католицького Успенського собору, ставрофорний протоієрей о.Йосип Ловска.
Затим у міському Будинку культури відбулися урочистості з нагоди 23-ї річниці виводу обмеженого контингенту радянських військ з території Афганістану. Міський голова Золтан Ленд'єл щиро привітав воїнів-інтернаціоналістів, побажав усім присутнім життя під мирним небом, щоб воно якомога повніше було наповнене щастям, здоров'ям і впевненістю не тільки в завтрашньому дні, але у світлому майбутньому, щоб жахіття війни ніколи не повернулися і не втрутилися в наше радісне, мирне життя. Міський голова, а також міськрайонний військовий комісар Мукачева Олександр Мошковський та архієпископ Феодор нагородили велику групу воїнів-інтернаціоналістів Почесними грамотами, Подяками й цінними подарунками. А талановиті аматори сцени подарували присутнім незабутній вдячний концерт.
Михайло Береш

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".