Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Іван Іванович Роспопа про телекомунікаційну галузь в Мукачеві

Іван Іванович Роспопа про телекомунікаційну галузь в Мукачеві

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Напередодні свята працівників радіо, телебачення і зв'язку редакція газети «Мукачівська Ратуша» попросила відповісти на запитання наших читачів начальника цеху телекомунікаційних послуг №7 І.І.РОСПОПУ.
– Іване Івановичу, як би Ви самі охарактеризували вашу галузь?
– Про телефонний зв'язок людство знає давно. Звикло до нього. Але в останній час, завдяки бурхливому розвитку сучасних засобів комунікації й інформативних технологій, не тільки в нашій державі, з'явилася реальна можливість нового розвитку засобів зв'язку, які прискорять усі процеси в Україні, насамперед в її економіці. Тільки так, я би казав, у такий спосіб можна рухатися до кращих світових стандартів. Без сучасного зв'язку досягти прогресу неможливо...
– Сучасну техніку купити можна, а як бути з людьми? Адже вони десятиліттями працювали на провідних телефонних лініях...
– Вони й сьогодні на них працюють. «Укртелеком», який ми представляємо, також має кабельний і провідний зв'язок. Але на відміну від інших аналогічних структур, наші лінії – підземні. А тому захищені від зовнішніх пошкоджень краще. Щодо людей, спеціалістів, то більшість з них мають вищу або середню-спеціальну технічну освіту. У нас є достатня кількість інженерних працівників, техніків, усі монтери з великим практичним досвідом роботи...
– А чи довіряють вам люди, бо конкурентна боротьба позначилася і на вашому колективі...
– Безумовно, люди нам довіряють. З початку року встановлено близько півтисячі стаціонарних телефонних апаратів та підключено майже тисяча абонентів швидкісного інтернету «ОГО». Не приховую, що маємо заяви на відключення стаціонарних телефонів. Переважно, від ветеранів праці, пенсіонерів, яким через підвищені тарифи за телефонні послуги, важкувато сплачувати гроші за користування телефоном. Щодо довіри, то нас радує, коли ті, хто користувався послугами інших провайдерів, повертаються до нас. І це не одиниці. Це теж ознака довіри до нас.
– Надійність у роботі забезпечують люди. Чи багато у вашому колективі спеціалістів з яких можна брати приклад?
– Таких міг би назвати зо три чверті колективу. Бо людей випадкових не тримаємо. Кожен викладається повною мірою, у відповідності зі своїми можливостями, кожен прагне внести гідний вклад у нашу загальну справу. Зайнятості, як і роботи нам не бракує. У Мукачеві сьогодні обслуговуємо понад 25 тисяч фізичних та юридичних осіб, та ще до Інтернету підключено майже 7 тисяч абонентів. А за приклад нам служать такі самовіддані в роботі фахівці, як лінійні монтери Василь Гонак, Олександр Молнар, Ярослав Кампов і кабельний спайщик Ярослав Глагола... Високою відповідальністю в роботі наділена начальник дільниці технічної служби станційних споруд Світлана Пайда, інженери-програмісти розвитку нових технологій Ігор Фута й Валерій Коваленко...
Зрослі обсяги нашої роботи по прокладанню нових ліній, своєчасному ремонту й обслуговуванню забезпечує кращий водій Василь Смочко. Маємо й унікальних спеціалістів. Приміром, АТС-2 давно підлягає списанню. Але її безперебійну роботу надійно забезпечує така знаюча, чесна, віддана своїй справі людина, як ветеран праці, інженер електрозв'язку Галина Тюрікова. І таких у нашому колективі – більшість. Про кожного можна б розповідати, писати, ставити у приклад.
– Що би Ви, Іване Івановичу, побажали рідному колективу в переддень свята?
– Нехай усім здоровиться в радості й щасті. Успіхів вам у щоденній копіткій праці, щоб усі ваші задуми й плани завершилися добрими справами в ім'я процвітання міста й району, благополуччя його жителів. Низький уклін вам та щира подяка за невтомну працю.
Вів бесіду Михайло БЕЙРЕШ
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".