Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини Визначили кращих легкоатлетів серед працівників міліції

Визначили кращих легкоатлетів серед працівників міліції

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
У Мукачеві на стадіоні «Авангард» відбулися традиційні змагання з легкоатлетичного кросу серед міліцейських команд області. Цього року помірятися силами зібралися 17 команд. Легкоатлети з міськрайорганів та команди Державної служби охорони при УМВС, УДАІ, УБОЗу, правоохоронці спецпідрозділу «Беркут» та «Грифон». Кожен колектив  представляли  чотири  спортсмени, серед яких -  одна жінка та тренер - представник збірної.
Спортивне свято на стадіоні розпочалось традиційно – з реєстрації учасників, привітань та побажання успіхів на шляху досягнення достойних результатів. Після урочистої частини, організатори першості УМВС оголосили про початок забігу. Змагання  складалися з чотирьох легкоатлетичних забігів.  На дистанціях  1000 м.  звання «кращий» виборювали і жінки, і чоловіки.  Представники сильної половини долали також дистанції 3000 м. та 5000 м.  За підсумком  всіх забігів, визначались переможці у загальнокомандному заліку. Якщо до початку забігу всі весело спілкувалися, то після стартового свистка відразу  відчувся  дух суперництва.
Першими на біговій доріжці були жінки. На дистанції  1000 м.  перше місце посіла Марія Петришинець із  Свалявського райвідділу міліції, друге – Ніна Гриньо  з Мукачівського міськвідділу і третє почесне дісталось Вікторії Рішко з Хустського МВ. Гострою  виявилася  боротьба на біговій доріжці і серед чоловіків. На забігові 1000 м. перемогу здобув  ужгородець Валерій Найман, друге дісталось Артуру Шелельо з Ужгородського райвідділу, а третє зайняв Володимир Угрин із Міжгірщини. Довші дистанції змінили пріоритети і серед переможців. Забіг на 3 тис. метрів став переможним для Івана Ляшка із Тячівського райвідділу, друге місце дісталось Миколі Сокирлей із Рахівщини та третє Богдану Степанову  із Ужгородського МВ. Остання і найдовша дистанція на 5000 м. стала вирішальною у загальнокомандному заліку. Тут здобув «золото» Іван Зийнич із Мукачівського міськвідділу, Дмитро Лешко з Ужгородського МВ  - «срібло», а «бронза»  дісталось Ростиславу Сегеді з Управління державної служби охорони.
Отож,  за результатами забігів перше почесне загальнокомандне місце впевнено посіла  команда Ужгородського міського відділу, з невеликим відривом друге дісталось правоохоронцям  з Мукачівського МВ, а третє – представникам спецпідрозділу «Беркут». На урочистому закритті спортивного свята переможців привітали заступник начальника Мукачівського міського відділу підполковник міліції Валерій Горват та заступник Закарпатської обласної організації ФСТ «Динамо»
Михайло Пантьо, Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".