Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА ЛЕГКОАТЛЕТІВ МУКАЧЕВА

ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА ЛЕГКОАТЛЕТІВ МУКАЧЕВА

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
у День фізкультури і спорту
Уже традиційно в День фізкультури і спорту на мукачівському стадіоні СОК ДЮСШ проводиться чемпіонат Закарпаття з легкої атлетики серед команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл. На урочистому відкритті змагань юних спортсменів поздоровили зі святом сили, молодості і краси начальник відділу молоді і спорту управління освіти міськвиконкому Володимир Улиганець, ветерани – мукачівські майстри спорту.
Найкраще виступили господарі. Вихованці СОК ДЮСШ Мукачева набрали 544 очки, на другому місці з 373 очками юні легкоатлети ДЮСШ № 1 Ужгорода і на третьому з 361 очком команда Тячівської ДЮСШ.
Відкривали змагання легкоатлетів спринтери. На стометрівці на першу і другу сходинки п’єдесталу пошани піднялися відповідно Едуард Косей та Віктор Диганич. У бігу на 200 метрів серед юнаків кращим був Іван Мурайко. Він також переміг у бігу на 110 м. з бар’єрами, виграв разом з Максимом Мельником, Марком Марчуком, Ярославом Козарем естафетний біг 4х100 м. Не було рівних нашим стаєрам у бігу на 1500 м.  Чергову перемогу приніс Іван Козел. Зі стрибків у довжину кращим був Максим Мельник, а в штовханні 5-кілограмового ядра – Євген Савчин. Другим і третім тут були Олександр Лебедєв та Іван Меденці. До речі, Євген Савчин переміг у киданні спису серед 17-річних. Перше і друге місце у бігу на 300 м. з бар’єрами посіли відповідно наші Ярослав Козарь та Артур Субачус. Зі стрибків у довжину Віктор Пухніченко був третім, а Михайло Гаврин – четвертим. У штовханні ядра увесь п’єдестал пошани зайняли мукачівці відповідно Андрій Цимоха, Андрій Васлюк та Павло Сороканинець. До речі, перші двоє були кращими і в киданні 600-грамового спису серед 15-річних. Не було рівних у змаганнях зі спортивної ходьби на 5 км. вихованцям заслуженого працівника фізичної культури і спорту, заслуженого тренера України Геннадія Будкечива –Ігорю Поляку, Євгену Оросу, Золтану Вачілі.
Дещо менше нагород у копилку спортивного Мукачева принесли наші дівчата. У киданні 600-грамоого спису перші дві сходинки посіли відповідно Євгенія Мошкола та Іванна Борковська. Другими були в естафетному забігу 4х100 м., пропустивши вперед ужгородок, наші Неллі Матола, Анастасія Ломага, Олександра Кукульник та Вікторія Брещайко. Першою і другою були в спортивній ходьбі на 3000 м. Даяна Савчук та Вікторія Петрусь. Анастасія Ломага стала переможницею чемпіонату у бігу на 200 м. А Олександра Кукульник стала чемпіонкою у стрибках в довжину. Неллі Матола була тут третьою. Перші чотири місця в штовханні 3-кілограмового ядра здобули наші відповідно Юлія Малярчик, Андріана Гомонай, Наталія Кабацій, Вікторія Малеш. Вони також були кращими і в киданні спису.
Переможці цих змагань візьмуть участь у чемпаіонаті України серед ДЮСШ, що відбудеться в Ялті.
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".