Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини РОБОТА НЕПОВНОЛІТНІХ

РОБОТА НЕПОВНОЛІТНІХ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Законодавством України про працю встановлений порядок прийняття, звільнення та умови роботи неповнолітніх. Відповідно до вимог діти можуть працювати з  16 - річного віку, як виняток на роботу, що не завдає шкоди здоров’ю за дозволом батьків можуть прийматися діти, що досягли 15-річного віку. Для оформлення на роботу дитина обов’язково має пройти медичний огляд, наявність медичних довідок про стан здоров'я неповнолітніх при прийомі на роботу є обов’язковою. З дитиною  повинен бути проведений інструктаж по техніці безпеки. Тривалість робочого часу для дитини  встановлено згідно КзпП України для осіб до 16 років – 24 години на тиждень, для осіб до 18 років  - 36 годин на тиждень. Заборонено залучення неповнолітніх до важкої роботи, роботи із шкідливими та небезпечними умовами праці, а також до надурочних, нічних і робіт у вихідні дні такі особи не залучаються. Неприпустимо  прийняття на роботу неповнолітніх із встановленням випробувального строку. Неповнолітні мають право на  щорічну відпустку, яка  надається в літній час, або на їх бажання в будь-яку іншу пору року. Тривалість відпустки – один календарний місяць 31 день. Жорсткі вимоги до праці неповнолітніх роблять дітей непривабливими для роботодавців. На території міста лише Мукачівський завод «Точприлад» охоче приймає неповнолітніх на роботу. В 2012 році вони працевлаштували 36 дітей, в 2013 році – 34 дитини. Адміністрація заводу, працівники відділу кадрів тісно співпрацюють з службою у справах дітей, вони не лише дотримуються вимог законодавства про працю неповнолітніх, а створюють все від них залежне, щоб молода людина  отримала робочу професію, адаптувалася в трудовому  колективі, щоб перше робоче місце для кожного з них стало постійним.
Ольга Степанова, начальник служби у справах дітей
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".