Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Менше ніж за добу мукачівські оперативники знайшли викрадене авто і встановили особу зловмисника

Менше ніж за добу мукачівські оперативники знайшли викрадене авто і встановили особу зловмисника

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції надійшла інформація про те, що в період часу з 16.00 до 21.30 год. в місті Мукачеві скоєно незаконне заволодіння автомобілем «BMV X5» громадянина Словацької республіки 2002 року випуску. Автомобіль був припаркований у дворі за місцем проживання власника і був незачинений. Потерпілий під час спілкування з правоохоронцями повідомив, що він підозрює у викраденні автомобіля товариша, з яким  недавно познайомився. Також 42-річний громадянин Словаччини розповів, що того вечора, коли від нього викрали авто, він ще з двома мукачівцями сиділи у його орендованій квартирі і випивали. Зненацька один із чоловіків вирішив ще докупити випивки. Довірившись йому, розповідає потерпілий, я дозволив взяти гроші з моєї барсетки,  та,  очевидно спритний мукачівець разом з гривнями прихопив і  ключі від мого авто,  адже після того  я більше не бачив ні приятеля,  ні машини.
Для пошуку викраденого автомобіля в місті був введений оперативний план «Перехват». При відпрацюванні території працівники сектору карного розшуку під керівництвом начальника підполковника Ярослава Товкана, виявили викрадений автомобіль у дворі родичів підозрюваного одного з сіл Мукачівського району. За попередньою інформацією, недешевий автомобіль на іноземних номерах був залишений зловмисником після того, як останній зрозумів, що його переслідує міліція. Окрім того, мукачівськими правоохоронцями було встановлено, що в ніч викрадення зловмисник на чужому авто по вул.Духновича здійснив зіткнення з автомобілем марки «Жигулі»  і зник.
Наразі оперативники встановлюють місце перебування особи, причетної до викрадення престижної іномарки. Проте правоохоронці добре знають підозрюваного, адже 25-літній чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності і навіть відбував покарання у місцях позбавлення волі.
За фактом незаконного заволодіння транспортного засобу слідчими міського відділу розпочато кримінальне провадження за част. 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від 3-х до 5-х років позбавлення волі.  
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".