Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини Житлові субсидії

Житлові субсидії

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
З метою уникнення черг при оформленні житлових субсидій з 1 жовтня 2013 року управління праці та соціального захисту населення проводить прийом громадян з приводу оформлення житлових субсидій на опалювальний період 2013-2014роки, якщо у житловому приміщенні (будинку) зареєстровані тільки пенсіонери, які не працюють та інші непрацездатні громадяни.
Для всіх інших сімей документи будуть прийматися з 1 листопада 2013 року оскільки для призначення житлової субсидії  необхідно подати довідку про доходи працюючих громадян за останні 6 місяців, що передують місяцю  звернення.
В будь - якому випадку кожній сім’ї буде призначена житлова субсидія з початку опалювального періоду, який розпочнеться за Розпорядженням міського голови 15 жовтня 2013 року.
Зауважуємо, що громадянам, які споживають електричну енергію для обігріву житлових приміщень електроопалювальними установками необхідно належним чином зареєструвати електро- або газообладнання (дозвіл відповідної організації – надавача послуг).
Житлова субсидія надається сім’ї на житлово – комунальні послуги, якими вона користується : електроенергія, газопостачання, водопостачання, вивіз сміття, квартплата в межах норм споживання згідно порядку призначення та надання житлових субсидій, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 року в редакції Постанови №1050 від 22.09.1997 року.
За додатковою інформацією можна звернутися в управління праці та соціального захисту населення по вул. Валенберга, 31 каб № 1 чи за телефоном 2-30-63.
Світлана Чізмар, завідувач сектору відділу державних соціальних допомог УПСЗН
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".