Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини РЕМОНТ ПРЯШІВСЬКОЇ З БЮДЖЕТУ МІСТА – НЕЦІЛЬОВЕ ВИКОРИСТАННЯ КОШТІВ

РЕМОНТ ПРЯШІВСЬКОЇ З БЮДЖЕТУ МІСТА – НЕЦІЛЬОВЕ ВИКОРИСТАННЯ КОШТІВ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Одним із перших на порядку денному 46 сесії Мукачівської міської ради 6 скликання стояло питання про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Мукачева за 1 півріччя 2013 року, а також внесено зміни до бюджету Мукачева на 2013 рік. Ними передбачено, враховуючи додаткові поступлення дохідної частини спеціального фонду міського бюджету, направити кошти на капітальний ремонт тротуарів та вулиць, вуличного освітлення, внутріквартальних проїздів, реконструкцію насосних станцій та інші роботи.
Ухвалено рішення про залучення коштів інвесторів (замовників, забудовників) на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Мукачева. Депутати затвердили правила благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів Мукачева. Сесія надала згоду на прийняття в комунальну власність територіальної громади Мукачева гуртожитку по вул. Леонова, 36 та котельні на вул. Леонова, 36-А.
Схему організації дорожнього руху для транзитного вантажного автотранспорту вул. Матросова (додаток 3 до рішення 40 сесії Мукачівської міської ради 6 скликання № 805 від 28.03.2013 р.) вважати такою, що втратила чинність. Затверджено схеми організації дорожнього руху для влаштування елементів примусового зниження швидкості руху транспортних засобів по вул. Данила Галицького; схему організації дорожнього руху для влаштування габаритного обмежувача руху вантажного транспорту, висота яких перевищує 3,5 метра, по вул. Сороча, а також по вул. Підгорянська. Під час обговорення цього питання міський голова Золтан Ленд’єл зауважив, що керівництво облавтодору тривалий час, а вже осінь, лише обіцяє відремонтувати вул. Пряшівську, яка знаходиться в жахливому стані і є  на балансі саме облавтодору. А тим часом водії згадують «незлим» тихим словом міську владу. За словами міського голови, якби місто і взялося б ремонтувати цю вулицю, то було б покаране за нецільове використання коштів. Депутат Ганна Іваницька зауважила, що центральними вулицями і навіть тротуарами безкарно їздить гужовий транспорт ромів, на возах немає номерних знаків, коні залишають за собою гній. Золтан Ленд’єл запропонував запросити на серйозну розмову   обох баронів ромського поселення і депутата міської ради з цього виборчого округу.
Сесія внесла зміни до Програми щодо по числення соціального захисту населення Мукачева на 2013 рік, якими передбачено, зокрема, встановити розмір допомоги на поховання в сумі 700 гривень.
Розглянуто також низку земельних та орендних питань порядку денного.
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".