Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Освіта Мукачівці посіли ІІ місце

Мукачівці посіли ІІ місце

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Логіка. Інтелект. Ерудиція. Знання та допитливий розум. Саме такими словами протягом чотирьох місяців розпочиналась інтелектуальна гра краю «Знаю все». За сприянням управління освіти і науки ОДА в жовтні 2011 року стартував проект інтелектуальної гри «Знаю все». Ігри проходили в кінотеатрі «Перемога» м. Мукачева. До конкурсу було запрошено 52 команди із числа учнів 1-11 класів. Таку нагоду отримали і учні Мукачівської загальноосвітньої школи № 11. До кожної з 13 груп входило 4 команди, поділ яких було зроблено жеребкуванням. Сама гра складається із ІІІ турів. У І турі команда за кожну правильну відповідь отримує 1 бал. У ІІ турі цей принцип залишається, але якщо команда помиляється, то пропускає наступний хід. Учасники, даючи відповідь, уже зважують чи вартує ризикувати. Та найцікавіше відбувається в ІІІ турі. Тут за правильну відповідь команда отримує бал, а за неправильну – з неї бал знімають.
Команда Мукачівської загальноосвітньої школи №11 ввійшла до І четвірки. Сьогодні члени команди радо згадують, що перша гра проходила досить у спокійній атмосфері, учні вміло показували рівень своїх знань. Ніхто не знав, що буде далі, адже гра відбувалась вперше. Команди, які отримували І та ІІ місця переходили до наступного туру. Так і команда ЗОШ №11 «спокійно» переходила із тура в тур, поки не дійшла до фіналу. Всього було зіграно 5 ігор. Кожна наступна гра ставала більш азартною та захоплюючою. І ось – фінал!
У фіналі зустрілися 4 кращі команди краю. Це команда Мукачівської ЗОШ №11, команда Ужгородської ЗОШ №5, команда Ужгородської спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням деяких предметів та команда ЗОШ с. Нижні Ворота Воловецького району.
До складу команди Мукачівської ЗОШ № 11 входили кращі учні школи: Лопатін Ярослав, Білецька Валерія – капітан команди, Левіцкі Володимир, Ковельський Роман, Діденко Владислав (11 – Б клас), Ілющенко Вікторія (10 – Б клас). Протягом всієї гри команда ЗОШ №11 була лідером. Та останнє питання змінило її позиції. Ужгородська команда із ЗОШ № 5 виявилась ризикованішою і стала переможцем. Кращим гравцем сезону 2011-2012 навчального років став Лопатін Ярослав, учень Мукачівської ЗОШ №11. Всі учасники команди, відповідальний за команду, керівник команди, директор школи отримали дипломи ІІ ступеня та медалі, а школа – цінний подарунок – багатофункціональний пристрій фірми «Canon». Педагогічний колектив школи дякує обласному управлінні освіти за гарний подарунок, а свій творчий потенціал і надалі буде спрямовувати на розвиток гармонійно розвиненої особистості.
Оксана Шкріба, заступник директора з виховної роботи
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".