Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини Соціально-економічне становище Мукачева за січень–червень 2013 року

Соціально-економічне становище Мукачева за січень–червень 2013 року

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Промисловість. За підсумками І півріччя п.р. промисловими підприємствами міста реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на суму  540,2 млн.грн., питома вага якої в загальнообласному обсязі реалізації склала 12,4%.
Будівництво. Усіма забудовниками міста протягом січня–червня п.р. прийнято в експлуатацію 13,9 тис. м2  житла, що склало 77,0% від обсягів відповідного періоду 2012р. Питома вага міста в загальному обсязі прийнятого в експлуатацію в області житла склала 8,2%. На індивідуальних забудовників припадало 75,6%, або 11,9 тис м2 прийнятого в експлуатацію у місті житла.
Будівельними організаціями міста за І півріччя п.р. виконано будівельних робіт на суму 25,2 млн.грн.
Транспорт. Автотранспортними підприємствами міста, з урахуванням  перевезень, виконаних фізичними особами-підприємцями, протягом січня–червня п.р. перевезено 270,4 тис.т вантажів, що склало 94,1% від обсягів перевезень за відповідний період минулого року. Послугами пасажирського транспорту протягом І півріччя п.р. скористалися 4978,1 тис. пасажирів, що склало 93,9% від обсягів І півріччя 2012р.
Зовнішньоекономічна діяльність. Загальний обсяг іноземних інвестицій (акціонерного капіталу) в економіку міста на 1 липня п.р. склав 65,6 млн.дол. США. Найбільша частка іноземних інвестицій (72,2%) вкладена  в розвиток промисловості міста.
Ціни. Індекс споживчих цін (інфляції) по області у червні п.р. порівняно з травнем склав 100,2%, з початку року – 100,0%  при 100,0% та 100,2% відповідно – по країні.
Заробітна плата. Середньомісячна номінальна заробітна плата штатного працівника міста за січень–червень п.р. становила 2588 грн. і зросла порівняно з відповідним періодом минулого року на 13,9%. Її розмір був на 5,4% вищим від рівня середнього показника по області.
Сума невиплаченої заробітної плати на 1 липня п.р. склала 526,4 тис.грн. і зменшилася порівняно з початком року на 48,6%, а протягом червня п.р. –  на 34,2%. Уся сума невиплаченої заробітної плати припадала на економічно активні підприємства міста.
Населення. На 1 липня 2013р. у м.Мукачево за оцінкою проживало 85,1 тис. осіб. Упродовж січня–червня п.р. загальна чисельність населення зросла на  120 осіб, як за рахунок природного (24 особи), так і міграційного (96 осіб) приросту.
Тетяна Андреєва
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".