Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини УХВАЛЕНО КАНДИДАТУРИ НА ПРИСВОЄННЯ ПОЧЕСНОГО ЗВАННЯ «МАТИ-ГЕРОЇНЯ»

УХВАЛЕНО КАНДИДАТУРИ НА ПРИСВОЄННЯ ПОЧЕСНОГО ЗВАННЯ «МАТИ-ГЕРОЇНЯ»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Починалось чергове засідання виконавчого комітету Мукачівської міської ради повідомленням першого заступника начальника Державної фінансової інспекції в Закарпатській області Володимира Дикуна про результати державного фінансового аудиту, ревізії місцевого бюджету Мукачева та використання бюджетних коштів установами Мукачева. Констатовано, зокрема, що через недостатню вимогливість, принциповість керівників, головних бухгалтерів перевірених установ, організацій, а в окремих випадках внаслідок їх бездіяльності, створилися умови, які призвели до порушень фінансово-бюджетної дисципліни, втрат фінансових ресурсів та неналежного ведення бухгалтерського обліку і фінансової звітності. Ухвалено рішення зобов’язати керівників установ і організацій, в яких проведено контрольні заходи, взяти під особистий контроль питання щодо усунення виявлених недоліків і порушень та відповідно до вимог діючого законодавства притягнути до відповідальності винних посадових осіб. Подякувавши доповідачу за ґрунтовну аудиторську роботу й детальний аналіз стану справ, перший заступник міського голови Ернест Нусер запевнив, що недоліки буде усунено хоч більшість із них скоєно не зі злого умислу.
Розглянуто питання про стан роботи щодо реалізації державної політики в галузі фізичної культури і спорту, а також про стан підготовки підприємств міського господарства до роботи в осінньо-зимових умовах 2013-2014 років. Головуючий Ернест Нусер наголосив на необхідності вже тепер готувати техніку до роботи в зимовий період, розробити програму на випадок надзвичайних ситуацій.
У повідомленні про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Мукачева за 1 півріччя 2013 року йшлося про те, що за підсумками першого півріччя обсяг реалізованої продукції становив 452455,8 тис. грн.,   або 12,2 відсотка загальнообласного показника. На 1 липня підприємствами міста залучено $ 65,581 млн. прямих іноземних інвестицій, освоєно 368,848 млн. грн. капітальних інвестицій, що складає 14,6 відсотка до загальнообласного показника. На пенсійному обліку перебуває 18923 чоловік, середній розмір пенсій склав у звітний період 1290,03 грн. Члени виконкому заслухали також повідомлення про виконання міського бюджету Мукачева за січень-червень 2013 року.
Розглянуто питання про підготовку навчальних закладів міста до нового 2013-2014 навчального року. Розпорядженням міського голови Золтана Ленд’єла на початку серпня було створено міську комісію для перевірки готовності закладів освіти до нового навчального року. ЇЇ висновок:всі освітні заклади Мукачева готові до нового навчального року. У питанні про організацію харчування учнів загальноосвітніх шкіл виконком дозволив управлінню освіти збільшити денну грошову норму харчування в дитячих навчальних закладах з 9 до 11 гривень, а для учнів 1-4 класів та учнів пільгових категорій з 4.50 до 4.95 грн. А 1 січня 2014 року встановити денну норму харчування для всіх учнів 1-4 класів; учнів 5-11  класів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених сімей загальноосвітніх шкіл в розмірі 6 гривень.
Розглянувши питання «про хід виконання рішення виконавчого комітету № 223 від 25.09.2012 року щодо безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів житлового та громадського призначення» виконком ухвалив: управлінню праці та соціального захисту населення спільно з відділом архітектури та містобудування приділяти постійну увагу питанням забезпечення виконання вимог чинного законодавства щодо соціальної захищеності інвалідів, забезпечення їх прав і гарантій, звернувши особливу увагу на реалізацію заходів по створенню в місті безперешкодного життєвого середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших мало мобільних груп населення в межах своєї компетенції. Перевізників зобов’язано на міських автобусних маршрутах загального користування забезпечити роботу не менш як одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.
Виконавчий комітет вирішив затвердити кандидатури Балоти Наталії Іванівни (мати десяти дітей), Немеш Марії Степанівни (мати дев’яти дітей), Плешинець Віри Дмитрівни (мати семи дітей), Шпак Зої Степанівни (мати дев’яти дітей) на подання до присвоєння почесного звання «Мати-героїня» і порушити клопотання перед обласною держадміністрацією щодо представлення багатодітних матерів Мукачева до присвоєння почесного звання України «Мати-героїня». На сьогодні в Мукачеві є тільки одна «Мати-героїня».
Рішенням міськвиконкому розірвано договір  від 21 лютого 2012 року № 142 на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування з підприємцем Стороженко Ганною Дмитрівною (маршрут Генерала Петрова – Підгорянська, 20-1).
Розглянуто також низку питань, поданих службою у справах дітей, відділом економіки, управлінням міського господарства, відділом архітектури та містобудування.
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".